Vad ska man göra när Cricketsäsongen tar slut? Det är den eviga frågan för alla vi som älskar Cricket. Det finns många svar på denna frågan. Och vi tänkte ta upp ett par saker vi själva gillar och rekommenderar:

Träna inför nästa säsong. Det finns inget bättre tillfälle till förbättra sin kondition, svin och teknik som mellan säsonger. Om du som vi är tragiska personer som inte själva spelar cricket längre så kan man ändå träna. Fast på ett annat sätt. Då handlar det mest om att läsa på till nästa säsong. Vilka lag och spelare kommer göra bra ifrån sig? Vem kommer vara den stora nya överraskningen? Skicka gärna in dina tankar till Thecricket.se så publicerar vi dem gärna (om de är bra såklart).

Spendera tid med familjen. Under säsongen blir det väldigt lite tid med de nära och kära som tycker cricket är den löjligaste av sporter. Unna dig lite kvalitetstid med dessa kära personer. För när nästa säsong drar igång igen så är det tillbaka till planen eller soffan.

Gör något extra roligt. Just nu är vi lite fast i poker på nätet (ja, jag vet att vi är lite efter, men det är Cricket också).  För tillfället hänger vi några på Full tilt poker. Vet ej hur vi hamnade just här. Pokerrum känns lite som pubar, men vet inte riktigt varför man halkar in där. I alla fall det började med att någon gav mig en generös Full Tilt poker bonus och nu är jag ”fast”. Som tur är kommer det en ny cricketsäsong igen och då blir det en naturlig paus från pokern.

Så ta vara på tiden mellan säsonger och njut ordentligt.