När det kommer till tävling är det något vi människor utövar mer eller mindre och mer eller mindre ansträngande. På senare tid har träningshysteri lagt sig som ett täcke över landet, ja världen, och vad som nu gäller är att träna snabbt och hård.

Det finns många olika sporter man kan utöva, vi har på denna sajt skrivit om Poker, som kanske många inte förknippar med sport och träning, men är det i allra högsta grad. Dock är den inte lika ansträngande som ett spinning-pass eller en cricket-match, men bör inte falla undan bara för det. Men även om poker blivit allt mer populärt så är den populäraste träningsformen att träna mycket hårt på en mycket kort tid.

Det är korta pass på en halvtimme, där man tränar mycket intensivt från början till slut, och man får verkligen resultat på kort tid

Detta säger Isa på Friskis & Svettis men vill även understryka att man även ha en liten träningsbakgrund innan så man inte tar i för mycket och med det skadar sig. Att det är att man tränar mindre än 30 minuter gör att fler och fler känner att de hinner med att träna och att det även ger något. Annars brukar det ju heta att man inte har tid, men det går inte riktigt att skylla på längre.

träning