Att Cricket är en sport och tävlingsgren som härstammar från England, är det kanske många som inte visste. Kanske har till och med ni som gillar cricket totalt missat att denna sport härstammar ifrån det brittiska platåerna, eller kanske borde man korrekt säga slätterna. För England har ju som bekant knappast några platåer att bjuda på. detta land är både platt och slätt, så vill man åka skidor eller bestiga några berg, aj då får man nog bege sig till alperna med omnejd.

Så om man av någon anledning inte vet så mycket om cricket och om England överlag, ja då tycker jag helt klart att man borde resa dit så snart så möjligt. För England, och framförallt London är helt klart platser man någon gång i livet bör besöka. Oavsett om man gillar Cricket eller ej. Och som det kanske är bekant för många av er, så behöver det inte kosta så mycket att åka till London. Att flyga till London är nämligen i regel väldigt billigt, då det finns många bolag satsar på just billiga flyg just dit.

Att åka till Englands huvudstad London behöver inte vara så dyrt som du tror. Så om du av någon anledning skulle vilja lägga pengarna på cricket istället, ja då är det inga som helst problem.