Det här med att klä sig efter väder, är ju onekligen ett begrepp som har kommit att bli en klassiker genom tiderna. Inte är väl det särskilt konstigt med tanke på hur viktigt det faktiskt är att ha rätt kläder till rätt tillfälle.Rafael Nadal

Och då talar vi verkligen inte om huruvida man rätt klädd till festen eller inte, utan snarare om man ska utföra någon sport av något slag.

För oavsett vilken sport man planerar att utföra, så gäller det att man klär sig rätt. Inte för att man nödvändigtvis ska vara rätt och snygg, utan för att man ska kunna röra på sig så fritt så möjligt. Att tävla eller spela om något är sannerligen inte särskilt kul om man har helt fel outfit på sig. Det är ungefär lika självklart som att man måste ha mössa på sig när det är minusgrader utomhus. Ett måste, helt enkelt.

Ska man ge sig ut i skidbacken, då är det Holmenkol som gäller. Ska man spela tennis, ja då är Fred Perry som funkar bäst. Och detta kan man applicera många olika sporter där ute. Men det viktigaste är alltså helt enkelt att man klär sig utifrån den sport man ska utföra!