Sport i all ära, och cricket i än större, men det finns en del spel som är ganska angränsande till sport att de nästan måste uppmärksammas de också.

Golfspelare highfivar efter en lyckad puttTa till exempel golf, som är ett högt älskat spel och som många lägger mycket stor tid på att förbättra sig själva i, och använda som sätt att umgås på. Eller bowling, som mycket väl kan vara den mest omtyckta umgängesformen som inte är direkt klassificerad som sport. Finns det något roligare än att ha fått ner alla käglorna, och high fiva sig vägen tillbaka till sin plats? Vi tror inte det. Nåja, det skulle väl vara att ta hem motsvarande seger i Cricket.

Om man ska vara helt uppriktig finns det ju faktiskt en mängd spel som inte kan kvalificeras som sport hur mycket man än anstränger sig, men som ändå är roliga att ägna sig åt ibland. Poker, bingo, schack, Trivial Pursuit, Pictionary, och så vidare. Det är väldigt kul rent allmänt att ses en grupp vänner och bonda över vilket form av tävlingsmoment som helst. Men visst är det att föredra ifall man kan få lite motion på kuppen, vilket näppeligen är fallet med exempelvis schack.

Något annat som är väldigt kul att göra med kompisar är att spela kubb på sommaren. Dessvärre är det ju inte särskilt många månader då man faktiskt kan ägna sig åt detta, så länge man är boende i Sverige. Men så länge det är kul är det kul, som vi brukar säga!

Självklart slår ingenting hur roligt det är med cricket. Men det är alltid roligt att variera sig lite!