Det är verkligen roligt att spela cricket en hel dag, men när man inte är ute på cricketplanen – vad gör man då?

Faktum är att det finns en hel del annat kul och mysigt man kan ägna sig åt, även om det kanske inte direkt kan tävla i hur kul det är. Här är några tips:

– Åk skidor. Att fara ned för backen i nyfallen snö och solen i ögonen kan vara det näst bästa som finns efter cricket. Se till att klä dig varmt och vara försiktig så väntar några av de härligaste tänkbara dagarna uppe i backen!

– Spela bingo. En ibland underskattad umgängesform där alla är välkomna att delta. Om du inte har tillräckligt många deltagare eller bingobrickor hemma är det bara att gå till närmaste spelhall. Sedan finns förstås alltid Bingolotto och olika roliga bingositer på nätet!

– Ha pokerkväll. Samla ihop bästa vännerna, ställ fram snacks och dryck, kupera korten och slå er ned vid pokerbordet. Man behöver inte nödvändigtvis spela om pengar självklart, det kan lika gärna vara den dyrbara hedern som ligger ensam i potten. Det viktiga är att man har trevligt!

– Titta på cricket. Ok, ok, det här ingår i Cricket som förströelse betraktat, men det kräver ju faktiskt ingen specifik aktivitet från en själv (mer än att hålla hårt i fjärrkontrollen) och det är väldigt avslappnande. Dessutom tränar tittandet upp ens kunskaper och ens egna spel, så det har till och med en nyttoaspekt!

Hur kul du än har, glöm aldrig att cricketen fortfarande är din bästa vän!